Active City Transformation header image

Active City Transformation

ACT en landskabs-, arkitektur og urban design praksis i København. Indenfor offentlige byrum, bybygninger og byplanlægning har ACT udviklet en særlig ekspertise i hvorledes bevægelse, idræt og sport kan integreres i byplanlægning og arkitektur. ACTs erfaring er afspejlet i en bred vifte af internationale og nationale projekter, fra strategisk designforslag af byområder, til design af aktive offentlige rum, til mixed-use byudvikling og transformation af tidligere industrielle landskaber til ny, aktiv offentlig brug.
Active City Transformation blev grundlagt i 2010 og fik hurtigt etableret sig som en af de førende kapaciteter på området. Active City Transformation ledes af Rasmus B. Andersen der er uddannet arkitekt og byplanlægger fra Arkitektskolen Aarhus, Institut II. Rasmus der har forsket i sammenhængen mellem aktivitet og byrumsdesign og planlægning, har været projektleder og kreativ idémand på en række nye spændende aktivitetsprojekter i Danmark.

VISION
Active City Transformation er ikke bare vores navn, det er vores vision. En vision om at tranformere byer, samfund og mennesker gennem aktiverende rammer og muligheder. ACT søger at skabe intelligente designløsninger af høj kvalitet til byer, landskab og offentlige byrum. Uanset projekttype og skala, reagere vi med kreativitet og klarhed på hvert projekts unikke forhold, ved at skabe socialt aktive, oplevelsesrige og betydningsfylde rum. ACTs vision er at skabe socialt interessante rum, der kan forstærke den menneskelige erfaring, ved at skabe arkitektur og byplanlægning der er engageret og i stand til at gå i samspil med byens offentlige væv. ACT tilstræber en arkitektur og en byplanlægning der tager udgangspunkt i kvalitative offentlige rum og som reagerer på de urbane omgivelser. Design der bliver til en del af deres omgivelser.

STAFF CREDIT
Archana Yadav, Agnes Helstrup, Sai Barbosa, Nadia Atacan, Joanna Pierchala, Cyril Combaz, Michal Krywult, Louise Hellbøl, Jón Angus, Jurate Gumenikovaite, Kristoffer Harling, Drew Parli, Michaela Wahlmüller, Janine Tüchsen, Claudia Escrivá Segura, Nataliya Gadzhalova, Karolína Kotnourová, Ahmed El Hozayen, Alice Etropolszky, Ewa Trocha, Giulia De Vita, Lucia De Luca, Elena Ardighieri, Christopher Turner, Agnete Plauborg Lorentzen, Lenka Doležalová, Sigita Simona Paplauskaite, Matteo Sartori, Agnieszka Popielak, Roma Chatham, Anne-Mette Madsen, Susannah Odlaug, Anna Fontellas Guasch, Runi Weihe and Ana Carreño.

NETVÆRK
Active City Transformation har et stort strategisk freelance netværk, der bruges til at bidrage med særlige proceskompetencer, der øger nytteværdien og forbedrer beslutningsgrundlaget inden for forskellige kategorier, eksempelvis landskabsarkitektur, sports- og idrætsspecialister og antropologi.

PRAKTIK
Vi er altid interesserede i at høre fra kompetente og dedikerede personer, med interesse for udviklingen af byens rum og udviklingen af aktiverende og bevægende rammer.
Send din ansøgning til office@act-a.dk

INTERNSHIP
We are always interested in hearing from skilled and dedicated people interested in the development of urban space and the development of activating environments.
Please send your application to office@act-a.dk

Comments are closed.