ACT vinder Skolen ved Søerne

Active City Transformation har i samarbejde med AART og Tækker Rådgivende Ingeniører vundet udbygningen af Skolen ved Søerne på Frederiksberg.

I dommerbetænkningen fremhæver Frederiksberg Kommune, hvordan vinderforslaget skaber æstetiske, funktionelle og organisatoriske kvaliteter, der interagerer med det smukke område ved søerne og skaber en overbevisende sammenhæng mellem det eksisterende og det nye.

For at skabe samhøringhed, er udearealerne sammenkædet som en dynamisk forbindelsesforløb, der stiger fra den eksisterende skolegård til den nye hævede skolegård og videre op langs de tematiesrede terresser til skolens øverste etage. I et dynamisk forløb der starter nede i den eksisterende skolegård, snor de nye udearealer sig rundt op den nye tilbygning og op til øverste etage. På denne måde skaber forslaget et markant og dynamisk læringsmiljø, der giver plads til forskellige aktiviteter og som sammenfletter grænserne mellem ude og inde.

Comments are closed.