ACT vinder International Garden Festival

Active City Transformation vinder den Internationale Garden Festival, Ponte de Lima i Portugal. Forslaget “Taste The Slope fokuserer på sammenhængen med dyrkningen af fødevarer, det at spise dem og fysisk aktivitet. Projektet stræber efter at skabe en mere meningsfuld offentligt forståelse omkring de fødevarer vi dyrker og spiser.

Tanken bag designet er at skabe en terresseret have, opbygget af forskellige bokse, trin og platforme. Platformene der er fordelt i mellem vegetation, varierer i størrelse og højde, således at forskellige størrelser af grupper kan indtage haven, eksempelvis par, familier og klasser. Dette skaber en integration mellem de besøgende og selve haven. Visuelt og symbolsk de et, omgiver hinanden og drager omsorg for hinanden.

Comments are closed.