ACT inviteret til konferencen “SPORT|SKABER|GRØNT”

Active City Transformation er inviteret til at deltage i SPORT | MACHT | GRÜN. Konferencen samler for første gang aktører og opinionsdannere indenfor sport, politik, videnskab og byplanlægning om emnet.

Byerne er i forandring og vores livstile har ændret sig. Familier flytter tilbage til byerne og der stilles større og større krav til byernes tilbud, muligheder og livskvalitet. Fri bevægelighed er blevet en vigtig kvalitet, også gældende udendørs og i naturen. Nytænkning er nødvendige! Der er et klart behov for at planlægge og indrette byerne og byrummene, så der skabes plads til nye aktivitetsformer der er integreret i hverdagens begivenheder som umiddelbare offentlige tilbud og som samtidig giver folk mulighed for nemt og trygt at bevæge sig i byen. Dette vil være gavnligt for både folkesundheden, miljøet og ikke mindst bylivet.

Active City Transformation er inviteret til at holde 2 oplæg. Med udgangspunkt i egne og skandinaviske projekter samt tegnestuens tilgang og metoder, vil ACT præsentere et oplæg omkring ”Motiverende og aktiverende byrum” samt et oplæg omhandlende temaet ”Mobilitet”

Et år før åbningen af ​​den International Garden Show vil Hamburg under den kombinerede kongres ‘GRÜN | MACHT | GELD “og” SPORT | MACHT | GRÜN “præsenterer spørgsmål, tendenser og modeller for mere bevægelse og aktivitet i byens rum og i byudviklingen. Konferencen finder sted d. 24. & 25 August 2012, i Bürgerhaus Wilhelmsburg Hamborg. http://www.igs-hamburg.de/veranstaltungen/kombi_kongress_2012/

Comments are closed.