ACT vinder Holbæk Arena

Holbæk Arena2

I samarbejde med med Cobe, Vilhelm Lauritzen og Rambøll vinder ACT 1. Præmie for masterplanen for et nyt idræts- og aktivitetscentrum i det sydvestlige Holbæk.

Helt centralt i det arkitektoniske koncept for forslaget ”Holbæk Loopet, en aktiv bydel i Holbæk”, står en række loops, der binder de forskellige faciliteter på området sammen og samtidig inviterer til aktiviteter undervejs.

ACT er enormt glade og stolte over præmieringen og dermed muligheden for at udvikle et robust og fremtidssikret idræts- og aktivitetesområde, der skaber optimale rammer for både den organiserede og uorganiserede idræt.

Vi ser frem til at den videre proces og udvikling af projektet, som skal ske i tæt dialog med idrætsforeningerne og Holbæk Kommune.

Læs mere om projektet, HOLBÆK ARENA

Comments are closed.